Skaperverkets søndag og Sommeravslutning på Kjeholmen

29.05.2019

Skaperverkets søndag og Sommeravslutning på Kjeholmen

16. juni kl. 11

Søndag 16.6 kl. 11 inviterer vi til Fornebulandet Menighets feiring av Skaperverkets søndag og sommeravslutning!!!!

Dette blir en skikkelig festdag før sommeren:

Gudstjenesten i Snarøya kirke kl. 11 består både av feiring av skaperverkets dag, 5 konfirmanter som skal døpes og Snarøya Dixie Band spiller.

Etter gudstjenesten møtes vi ved kirken og går samlet ned til bryggen. Der blir vi hentet med båt ut til Kjeholmen og koser oss der med piknik.

Er det fint vær koser vi oss utendørs. Og hvis det skulle slumpe til å regne har vi et hus med peis tilgjengelig.

Vi håper vi får tid til både spising, uteleker, allsang, quiz, slaraffenliv og gode samtaler.

Dagen passer for barn i alle aldre :)

Menigheten stiller med drikke, snacks og litt godteri. Vi ber dere ta med dere egen mat/piknikkurv.

Dagen er gratis, og det er ingen påmelding. Men hvis du vet du vil være med, si gjerne i fra slik at vi kan beregne nok stæsj