Yoga og jazz i Snarøya kirke

09.10.2019

Yoga og jazz i Snarøya kirke

Verdensdagen for psykisk helse markeres i Snarøya kirke torsdag 10. oktober.

Fornebulandet menighet ved sokneprest Thomas Wagle, jazzmusiker Tord Gustavsen og gjest yogainstruktør Hilde Øverås inviterer deg for første gang til markering av Verdensdagen for psykisk helse kl. 20.45-22.00 torsdag 10. oktober i Snarøya kirke.

Kvelden vil romme ord fra Thomas, levende musikk av Tord, mulighet for å tenne et lys og enkle puste- og yogabevegelser guidet av Hilde.

Tord Gustavsen har i en rekke år vært en av Norges fremste jazzmusikere. Han han har gjort seg gjeldende med en særegen from for lyrisk og meditativ moderne jazz, ofte med innslag av sakral musikk

Arrangementet et gratis, men om du ønsker kan du donere valgfritt beløp med Vipps til LEVE - Landsforeningen for etterlatte ved selvmord. LEVEs formål er å støtte etterlatte og berørte ved selvmord, og å bidra til å forebygge selvmord gjennom åpenhet, opplysningsvirksomhet og politisk arbeid

ALLE er velkomne uavhengig av tro og yogaerfaring. Ingen påmelding - bare å dukke opp! Er det vanskelig for deg å ligge på gulvet, kan du sitte på kirkebenken!

Program:

kl. 20.45 Prest Thomas Wagle ønsker velkommen

kl. 20.55 Hilde guider pusteøvelser

Kl. 21.10 Levende musikk av Tord Gustavsen mens vi ligger på gulvet. Hvis du ønsker kan du reise deg og tenne et lys.

kl. 21.20 Hilde guider ENKLE yogabevegelser med pusten i fokus som kan gjøres av alle som puster:)

21.35 Levende, kontemplativ musikk av Tordmens vi ligger på gulvet

21.50 Prest Thomas avslutter

Ferdig ca. 22

Alle har en psykisk helse! Tall fra Folkehelseinstituttet viser at omtrent halvparten av oss vil oppleve alvorlige psykiske problemer i løpet av livet. Og det vil også si at du vil ha noen nære som vil bli rammet.

LEVEs kontonummer: 5010 05 63980
LEVE på Vipps: 44115

Det finnes yogamatter du kan låne, ellers fungerer et tykt teppe, håndkle e.l. like godt.

Her kan du lese mer om Verdensdagen for psykisk helse: https://verdensdagen.no

Her kan du lese mer om organisasjonen LEVE: https://leve.no