Samtaler


Menighetens prester og diakon har utdanning til og erfaring med samtaler om alt mellom himmel og jord – både stort og smått. Vi har taushetsplikt og kan møtes ulike steder.  

Vi er ukentlig innom Fornebu Gjenbruk – kom innom for gjenbrukskupp, gratis vafler, kaffe og uformell prat. 

Siri (diakon) er også på Fornebu S de fleste tirsdager kl. 12-14. Du finner henne på benken mellom Floriss og Meny. 

Sorggrupper. Det sies at det finnes ingen normal måte å sørge, for reaksjonene er så ulike, og derfor er alt normalt. Samtidig opplever mange støtte og trøst i å møte andre med lignende erfaringer. Menighetene i Bærum tilbyr sammen sorggrupper for etterlatte, for ungdom og etter samlivsbrudd. I gruppene møtes 4-8 personer over en avtalt periode, og gruppene ledes av diakoner. Ta kontakt med Siri (sn436@kirken.no | 98267803) for mer informasjon. Fra høsten 2024 og ett år framover er diakon Ragnhild N. Hungnes vikar for Siri - se nettsidens kontakt-side for kontaktinfo til Ragnhild (vi har ikke fått kontaktinfo på henne ennå, så det skal oppdateres).

13-20 er et gratis samtaletilbud for unge. 13-20 er en del av Den norske kirkes diakonale tjeneste. Diakoni er kirkens omsorgsarbeid, og handler om å møte mennesker med nestekjærlighet og respekt. 13-20 er for alle ungdommer uavhengig av livssyn, kulturell bakgrunn, politisk ståsted og seksuell identitet.