Nå kan man melde inn dåp igjen


Det er nå åpnet for å melde inn dåp igjen. Selv om vi ikke får ha ordinære gudstjenester, så er det åpnet for dåpsgudstjenester i Snarøya kirke hver søndag kl. 13 og kl. 14 framover.

Vi har etter hvert fått litt erfaring med å holde små, private dåpsseremonier, og folk gir gode tilbakemeldinger på dette. Selv om mange selvsagt skulle ønske at det var flere tilstede i dåpen, så gir denne private dåpsseremonien en ekstra nærhet som mange setter pris på. 

Det er maks 1 dåp per gudstjeneste. Max antall personer tilstede er foreldre, barn+ eventuelle søsken og to faddere. Ved voksendåp er det i utgangspunktet bare dåpskandidaten og to faddere. 

For å melde inn dåp, gå på nettsiden til Fornebulandet menighet: https://www.baerum.kirken.no/Vis/ArticleId/810/Finn-en-dag-som-passer eller ta kontakt med Kirketorget i Bærum: Telefon 67 500 500, åpent mellom 09-15 (stengt 12 – 12.45) e-post: kirketorget.baerum@kirken.no

Hvis du er vil vite mer om hva en slik dåpsgudstjeneste er, ta kontakt med sokneprest i Fornebulandet menighet Thomas Wagle: 41127894

 

Tilbake