Konfirmasjon i Snarøya kirke


Alle er velkommen til konfirmasjon i kirken! Både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller er nysgjerrig er velkommen som konfirmant.

I løpet av konfirmanttiden lærer man om kristen tro gjennom samlinger, gudstjenester og leir. En uke på konfirmantleir i sommerferien er alltid et høydepunkt – det er noe eget å med være sammen en liten uke i strekk, fylt med aktiviteter, konkurranser, nye vennskap og et trygt fellesskap.

Påmelding som konfirmant i Snarøya kirke 2023

Påmeldingen til konfirmasjon 2023 er i utgangspunktet stengt nå, men ta kontakt med kateket Tor Olav Gauksås (tg846@kirken.no | 98267826) om du lurer på noe.

Du kan trykke her for å lese mer om konfirmantåret 2023.

Hvem kan konfirmere seg?

Det vanlige er å konfirmere seg det året man fyller 15 og at konfirmanttiden starter i niende klasse. Det vil si at ungdommer som er født i 2008 vanligvis konfirmerer seg i 2023. Det er også vanlig å konfirmere seg i den kirken/menigheten man sokner til. Hvis du er i tvil om hvilken menighet du sokner til kan du sjekke bostedsadressen din.

Det er ingen krav om at du skal være født i et visst årskull eller bo i en viss gate for å kunne konfirmere deg hos oss. Hvis du ønsker å konfirmere deg hos oss på grunn av venner eller andre årsaker er det bare å ta kontakt.

Spørsmål?

Ta kontakt med:

Kateket Tor Olav Gauksås

E-post: tg846@kirken.no | Telefon: 982 67 826

Film fra Høvik menighet sin konfirmantleir - ligner på vår leir

Velg kalender